вторник, 29 март 2016 г.

Споделени впечатления от "Изкуството да живееш - Програма за щастие" в София
Фондация„Изкуството да живееш“  проведе  своя курс „Програма за щастие“  в център за щастие Студентски град от 17 до 21 март,  2016 година. Програмата за щастие на „Изкуството да живееш" подпомага справянето със стреса и развитието на пълния човешки потенциал с изключителни резултати.

Участниците в курса преживяха различни емоции и научиха много неща за себе си. За нас емоциите на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“: 
"Беше чудесен курс и много ми помогнахте. Много сте добри, момичета, продължавайте все така с цялата си душа да работите. Помогнахте ми да науча много неща, да осмисля много неща, да преживея кризата при спиране на цигарите, да се почувствам по-млада. Благодаря ви за 5-те дни, в които ни подарихте не само знание, но и част от душата си чрез курса "Изкуството да живееш"."
Красимира Петкова, 66 г.
"За мен курсът "Програма за щастие" беше едно неочаквано и страхотно преживяване. Много се радвам, че в курса е предвидена много практическа част.", анонимно
"Прекрасно, топло, имах нужда точно от това. С думи е трудно да се опише, това се усеща.  Благодаря ви много! <3", Ани Кирилова, 22 г.
"Магия
Дихание
Топлина
Искрени мисли
Приятелство
Привързаност
Човечност
Безкористност
Благодарност
Шанс
= само малка част от еликсира на курса "Изкуството да живееш". Ако желаете и вие да опитате от него и да се пречистите и заредите – елате, присъствайте и усетете промяната.
Лидия, Теди, благодаря Ви!", Антония Христова, 28 г. 
"В курса "Програма за щастие" се създаде много топла атмосфера, която ни сближи. Особено ми хареса, коогато заедно приготвяхме храната, защото аз обичам екипна работа. Упражненията и дихателните практики са много енергизиращи и полезни."
Людмила Кирилова Левакова, 60 г. 
"Курсът "Изкуството да живееш" ми хареса, дори надмина очакванията ми. Интересувах се основно от дихателните техники. В крайна сметка научих тях плюс бонус:
  1. Интересни житейски лекции, които бяха много добре поднесени от Лидия и Теди;
  2. Страхотни хора – отворени за света и добротата, оптимистични и всеки вдъхновяващ по своему.", Злати 
"Вдъхновяващо, заздравяващо, добро. Ново начало, нова цел, нов живот. Вълнуващо и пречистващо. Благодаря за невероятните емоции, за красивите думи и полезните съвети. Благодаря, че ви има и раздавате с пълни шепи любов, знание и мъдрост.", Мария Иванова, 43 г. 
"Много добре организиран и прекрасни преподаватели. Много им благодаря.",  Татяна Стоилова, 43 г. (съгласна да се публикува)Няма коментари:

Публикуване на коментар