вторник, 21 януари 2014 г.

Курс Изкуството да живееш - програма за щастие в Смолян през януари



Курсът Изкуството да живееш - програма за щастие е изключително ефективен за справяне със стреса и развитие на пълния човешки потенциал. Уникална част от програмата е комплекс от йога позиции и дихателни техники, като сударшан крия, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имунната система.
Курсът също така включва основни принципи за пълноценен живот, както и индивидуални и групови процеси, които те предизвикват да погледнеш на живота от нова, по-светла и по-широка перспектива.
Курсът Изкуството да живееш се провежда в над 140 страни, като над 30 милиони души са преживели ползите от него.

Ето какво ни споделиха участниците от поредния курс Изкуството да живееш - програма за щастие, провел се в Смолян през януари тази година. 


Курсът Изкуството да живееш е прекрасен. Единение. Споделеност. Даде ми правилни навици и нови знания.

                                     Димитър
 Курсът Изкуството да живееш е страхотен, след него се усмихвам повече/и не си гледам служебния имейл постоянно/.

                                         Диана
Само да ви кажа, че сте прекрасници и много ще ми липсвате. Помогнахте ми в много отношения, но най вече да си изпразня съзнанието. Прегръдки.

                          Стефани
На курсът Изкуството да живееш се създаде много добра атмосфера, която беше основа за добро усвояване на философията на йога, както и за практиките. Благодаря!

                                        Владимир
 Курсът Изкуството да живееш беше уникален. Не си мислих, че ще си прекарам така добре. Точно това, което търсих.

                                        Венцислав
 Този курс е лековит. Благодаря!

                                             Милка
 Енергията, която се излъчва е невероятно силна. При мен това действа. Аз се чувствам страхотно и се радвам, че принадлежа на толкова хора и да знам, че със сигурност някой ми принадлежи. Нека Шри Шри Рави Шанкар да ви благослови! Успех, късмет и добра карма. Имам и ще продължавам да имам силата за праведен и благословен начин на живот. Казвам ги тези неща, защото с това ме зареди курса. Благодарско!!!

                                               Бисер
 Доволна съм от курса Изкуството да живееш! Задоволих любопитството си затова що е йога. За тези няколко дни успях да се отърся от стреса, да се любувам на много усмивки на позитивни хора, които не познавам. Получих знания свързани с правилното дишане по най- приятния и забавен начин. Изключително компетентно от учителите, за което има благодаря.

                                                Розалия
 Този курс за мен се появи в подходящ момент, като лекарство и за отговори, които търсех много дълго време. Разкрихме тайната на дишането, а ако това беше крия, което преживях, то в момента на преживяването не беше най-приятно, но пък на следващия ден се чувствах лека като перце. Благодаря ви!

                                                  София
Пълно удовлетворение от тези няколко дни. Страхотни учители плюс страхотна група.

                                      Нина
Курсът Изкуството да живееш е уникален. Надмина всичките ми очаквания. Дишам свободно и съм щастлива. Чувствам се освободена и въздушна. Надявам се да проявя постоянство с практиките и да постигна поне засега преследваната цел. Благодаря, че ви има.

                                                  Мария
 Нови приятни запознанства. Приятни преживявания. Научих да приемам човека такъв какъвто е! Нови знания за правилно дишане. Отрицателните случки от живота да ги приемам спокойно и от добрата им страна.

                                                 Мария
 Чувствам се много добре. Още преди края на курса Изкуството да живееш разбрах колко много ми е помогнал.

                                                  Никола
 Усмивки, спокойствие, радост, щастие тук и сега.

                                                  Марияна

Запишете се за участие в следващия курс на фондация Изкуството да живееш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар