вторник, 4 февруари 2014 г.

Курсът Изкуството на медитацията се проведе в Стара Загора с водещ инструктор Константин Драгов, координатор на Изкуството да живееш в България

В Стара Загора в края на януари 2014г. се проведе успешно курса Изкуството на медитацията с любимия на всички ни инструктор на фондация Изкуството да живееш Константин Драгов.

Курсът Изкуството на медитацията преподава Сахадж Самади, безусилна и лесна за научаване медитативна техника с мантра, която позволява на ума по естествен начин да достигне състояние на дълбок покой. Когато умът утихне, той се освобождава от стресове и се връща в настоящия момент.
Ето и впечатленията на участниците в курса:

Както по време на курса Изкуството да живееш част 1, така и по време на курса Изкуството на медитацията, аз съм много по-спокойна и усмихната, много по-положителна. Все още не съм сигурна до колко се справям с техниката на медитация, но факта, че се опитвам ме прави по-доволна и щастлива. Чувствам се благодарна и усмихната.
                        Маргарита Генова
Курсът Сахадж Самади медитацията беше за мен едно ново преживяване. Чувствам се по-спокойна, заредена с енергия, усмихвам се без повод и причина/дори на тъжното/. Сърдечно благодаря за всичко. 
                         Мила Д. 
Благодаря на уникалният ни учител Константин Драгов, за това, че имахме възможност да бъдем с него. Какво е усещането – уникално, отпускащо, чувстваш се пречистен, спокоен, зареден. Благодаря!
                          Радка Дюлгерова
Удовлетворен съм от участието си в курса Изкуството на медитацията и съм щастлив, че съм получил своята мантра от действащ учител. Медитацията ще ме направи друг човек, имам нужда от нея. Благодаря! 
                           Георги Калинчев 
Много съм доволен от курса Изкуството на медитацията. Почистване, освобождаване и зареждане с енергия. Сбъднах желанието на моята дъщеря.
                           Жельо Желев 
Благодаря за курса Сахадж Самади медитация. Помогна ми да усетя какво е медитация и ми даде шанс за още едно ценно умение и знание, което да усвоя.
                            Живка Донева
Благодаря за възможността да се доразвивам в науката за себе си. Разбрах, че за да създам нов по-добър аз трябва да изчистя останките от старият, а това ще стане с редовно практикуване на медитацията.
                             Светослав Кръстев 
Курсът Изкуството на медитацията ми хареса много заради…./липсват думи за обяснение/.Много благодаря на инструктора и преклонение пред божествеността в него и Гуруджи, който беше с нас индиректно. 
Преживяването на курса Изкуството на медитацията за мен е нещо ново и непознато. Предизвика различни емоции и желание да науча нещо повече за медитацията и човешката същност. За възможностите на човешкото съзнание. Чувствам се по-спокойна, позитивно настроена и емоционална. Благодаря! 
                              Анна Пешева 
Курсът Изкуството на медитацията съвпадна с раздяла с близък човек за мен. Мисля, че благодарение на курса, аз приемам нещата по-спокойно, по-осъзнато. Надявам се и за напред да ми помогне в комуникацията и други трудни ситуации. Благодаря от все сърце!!! 
На курсът Изкуството на медитацията получих възможност за по-дълбоко навлизане в себе си и по-дълбока релаксация.
                              Камен Атанасов
За мен курса Изкуството на медитацията е стъпка към осъзнаване на истинската ми същност. Личната мантра ми помага, както и общуването с учителите. 
                            Антония Стойчева 
Дано да имаме силата и мъдростта да оценим това, което ни дадохте. Благодаря!
                              Кремена Драгнева
Курсът Изкуството на медитацията е чудесен! Мощно средство да погледнем навътре в себе си и да намалим препускането в ежедневието! БЛАГОДАРЯ!
                               Кирил Владов
Чудно, прекрасно е да преживееш медитация. Хубаво ти е по детски. След медитация мислите ми са чисти, весели, искам да съм с приятели.
                               Петя
Бях чел много за медитация и се лутах от прочетеното. Сега съм удовлетворен. Всичко се опрости, улесни се след курса Изкуството на медитацията. Доволен съм.
                               Чавдар
Много ми хареса курса Изкуството на медитацията. Макар, че съм го карала няколко пъти, сякаш ми е за първи път. Преоткрих тази уникална техника. Чувствам се щастлива, спокойна и удовлетворена.
                                Соня
Курсът Сахадж Самадхи медитация този път ме докосна дълбоко както никога досега. Сякаш попивах знанието и осъзнах колко ценна е мантрата за медитация дадена от просветлен учител. Силно го препоръчвам на всички. Чувствам се като пробудена. Благодарна съм!
                                           Милена Митева

Може да се запишете за следващ курс Изкуството на медитацията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар