вторник, 21 февруари 2017 г.

Вдъхновения от "Програма за щастие", град Пловдив



"Изкуството да живееш“ отново организира своя курс „Програма за щастие“ в град Пловдив от 29 ноември до 01 декември, 2016 година. Програмата за щастие на „Изкуството да живееш“ ни учи как да се справяме със стреса и как да развием напълно своя потенциал.

Уникална част от Програма за щастие е комплекс от йога позиции и дихателни техники, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имунната система.

Участниците в курса Изкуството да живееш преживяха различни емоции и научиха много неща за себе си. За нас вашите емоции на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“:

“Курсът "Изкуството да живееш" много ми хареса! Продължавайте да разпръсквате светлина в душите на хората!” Криси

„Времето на курса "Програма за щастие" мина неусетно. Научих много неща,които смятам да прилагам в ежедневието. Превъзходен лектор!” Магда


„Много емоционално, истинско , отпускащо и различно за мен преживяване. Благодаря!” Петя

„ Интересен и различен курс, не зная дали е за мен, но имаше много емоционални моменти.” Таня

„Изпивам безкрайна благодарност за преживяванията по време и след курса "Програма за щастие". Наистина всеки път е много интересно да виждаш себе си по различен начин, дори да си преповторил курса безброй пъти.” Вера








Няма коментари:

Публикуване на коментар