петък, 17 май 2013 г.

Курс Изкуството да живееш - част 1 - споделено с Фондация Изкуството да живееш

Всяка клетка в човешкото тяло има способността да обхване безкрайността. Червеят също яде, спи и изпълнява своите ежедневни физиологични дейности. Няма смисъл да се живее само така. Ние трябва да използваме пълния потенциал с който природата ни е дарила, потенциалът да обхванем безкрайността с всяка една клетка от нашето тяло.
Шри Шри Рави Шанкар
 
Споделяме с Вас  и думите на един от преминалите курсовете на фондация Изкуството да живееш:

За мен този курс беше едно невероятно преживяване – започнах го като обикновено предизвикателство, свързано с нещо ново, различно и не чак толкова популярно в средата, в която живея; продължи като чудесно и незабравимо прекарване на хладните вечери и топлите дни, среща с необикновени и уникални по своята същност хора, действия, които за 5 дни ме научиха на философията за Изкуствотот да живееш; и...не бих казала, че курсът е свършил! По-скоро ново начало – за живот, обагрен с цветовете на любовта, мира и спокойствието. Аз съм радост и мир! Всички ние сме радост и мир!
Мария Йотова, 16
 

 Курсът Изкуството да живееш - част 1 (Изкуството на дишането) е изключително ефективна програма за справяне със стреса и развитие на пълния човешки потенциал. Уникална част от програмата е комплекс от йога позиции и дихателни техники, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имунната система.
Курсът също така включва основни принципи за пълноценен живот, както и индивидуални и групови процеси, които те предизвикват да погледнеш на живота от нова, по-светла и по-широка перспектива.
Курсът Изкуството на дишането се провежда в над 140 страни, като над 30 милиони души са преживели ползите от него.

Ето и малко снимков материал, изпратен ни от участниците в курса Изкуството да живееш - част 1 във Варна, воден от индийската инструкторка на фондация Изкуството да живееш – Димпъл Гаджвани.






Включете се и Вие в курсовете на Фондация Изкуството да живееш!


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар