петък, 17 май 2013 г.

Летни лагери за деца и тийнейджъри с фондация Изкуството да живееш

По-дружелюбни, по-заредени, по-самоуверени!


 Заниманията се водят от квалифицирани специалисти - инструктори на  фондация Изкуството да живееш, като на група от 5 деца се пада един възрастен - по този начин всяко дете получава индивидуално внимание. Дейностите на лагера запълват изцяло времето на децата, като упражненията и игрите са подбрани с цел не само физическа ангажираност, но и възпитаване в основните добродетели и ценности - солидарност, взаимопомощ, поемане на отговорност, уважение към себе си и другите.

Програмата е изпълнена с музика, танци и творчески насочени инициативи, които помагат на децата да се откъснат от ежедневие на информационни технологии, компютърни игри и телевизия и да обърнат внимание на създаването на приятели в тази нова и динамична среда. Често децата изпитват трудности при откъсването от телевизия и мобилни телефони, но след началото на лагера се впускат изцяло в забавленията и предизвикателствата - резултатът е - изградени силни приятелски връзки с деца от цялата страна.
Преминалите през детските лагери на Фондация Изкуството да живееш деца (особено тези, които са преминали 2-3 лагера), придобиват по-устойчив характер и психика, те са по-добре подготвени за трудностите и предизвикателствата в живота; устойчиви са емоционално, могат да поемат по-голяма отговорност и се осъзнават по-лесно като личности. Децата възвръщат вярата си в силата на усмивката.
Детските лагери на фондация Изкуството да живееш имат за цел да предоставят подходяща среда за срамежливите и свити деца, за да могат да се отворят към света, ставайки активни и динамични; както и среда, която да направи по-буйните и агресивни деца - осъзнати и чувствителни. След дейностите децата се справят по-лесно в трудните ситуации и се научават да не губят усмивката си.

Детските лагери на фондация Изкуството да живееш са разделени в две възрастови групи:

- от 1 до 7 клас - в ART Excel лагер;
- от 8 до 12 клас (тийнейджъри) - в YES! лагер.

Дати за провеждане на летните лагери на фондация Изкуството да живееш можете да откриете на официалния ни сайт:

http://www.artofliving.org/bg-bg

За повече информация:

тел.: 0899 17 20 15
имейл: reg@artofliving.bg

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!
КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ 31 ЮНИ! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар