четвъртък, 24 април 2014 г.

Един от първите преподаватели на фондация Изкуството да живееш проведе Програма за здраве и щастие в град София

Майкъл Фишман е един от основателите на  фондация Изкуството да живееш в САЩ, един от най-опитните инструктори на програмите на Изкуството да живееш и автор на книгата Препъвайки се към вечността.

Майкъл Фишман заедно с българските учители на фондация Изкуството да живееш водеха Програма за здраве и щастие от 4-ти до 7-ми април в хотел Родина.
В курсовете на фондацията са заложени техники за дишане, йога и медитация, както и мощна техника действаща на клетъчно ниво Сударшан крия.

Какви резултати може да се постигне с йога??
Отслабване, силно и гъвкаво тяло, блестяща, хубава кожа, спокоен ум, добро здраве - каквото и да търсиш - с йога може да се постигне. Често йогата се разбира частично като значението и е ограничено само до асани (йога пози). Разбрана по този начин, ползите от нея се свеждат само до нивото на тялото и не можем да осъзнаем огромните ползи, които тя има за свързване на тялото, ума и дишането. Когато си в хармония, пътешествието, наречено живот е много по - спокойно, по - щастливо и по - пълноценно.
С всичко това и много повече, ползите от йога са на много по-фино и дълбоко ниво.
Ето и впечатленията които споделиха някои от участниците в курса на Майкъл Фишман:
Програмата за здраве и щастие на фондация Изкуството да живееш може да се сравни единствено с поемането на глътка въздух за пръв път!
Наталия Генова, 27 години
Този курс на фондацията Изкуството да живееш ме накара да се замисля над нещата, които съм знаела, но не съм вниквала. Хората, които срещнах ме заредиха позитивно и ми дадоха надежда, че не всичко е загубено и светът може да бъде едно по – добро място за всички нас. 
Лидия, 30 год.
Прекрасно преживяване, което ме среща с нови знания и хора. Дава ти средство, с което да се погрижиш за стреса. Ценно богатство! 
Виктор, 23 год.
Научих много нови неща, което най – много ме впечатли беше как се променят хората само за няколко дни в атмосфера на любов и разбиране. Останах изненадана и разбрах, че всеки човек е добър по презумция, просто има нужда от малко любов и грижа. Научих какво щастие доставя да направиш добрина на някой безусловно, без да искаш нещо в замяна. Научих, че екипът е много повече от сумата на всички членове поотделно. От учителите на фондация Изкуството да живееш научих невероятни практики, с които да се справям със стреса.
Жанета Василева, 31 год.
Изключително обогатяващо, релаксиращо, поучително, емоционално, невероятно преживяване! Тази Програма за здраве и щастие ме върна в младостта, помогна ми да се оттърся в голяма степен от миналите тежки преживявания, ентусиазира ме да творя отново. Смях се като дете на моменти.
Благодарна съм от сърце на екипа на фондация Изкуството да живееш. Прекрасни хора и чудесни учители! Благодаря!
Полина Михова, 59 год.
В нито един момент не изпитах скука, досада, разколебаване, че съм дошла. Изпитах голяма радост, че толкова млади хора са тръгнали по пътя на духовното израстване. Това значи, че България ще намери най – накрая правилния път.
Много от нещата които чух съм чела, чувала, но начинът, по който бяха поднесени е наистина УНИКАЛЕН!
Толкова съм благодарна на съдбата, че се докоснах до тези знания на фондация Изкуството да живееш.
Елена, 66 год.
Както казват англичаните: Life – changing experience! Наистина. Подходих с огромно желание и с известно чудене: Това ли ще е нещото, което ми е нужно?
Всяко съмнение изчезна. Това е пътят. Надявам се и аз да мога в бъдеще да допринеса към процеса: да мога да ентусиазирам и други хора да поемат по този път.
Яна Божинова, 53 год.
Основната ми цел преди да дойда беше да се справя със стреса и честите депресии. Усетих много голяма положителна промяна, като освен за споменатите проблеми, разбрах че Програмата за здраве и щастие ми помогна и в други аспекти. Заниманията с непознати хора ми помогнаха да имам повече доверие в хората и да комуникирам по – лесно. Благодаря! 
Дилян Симеонов, 26 год.


Няма коментари:

Публикуване на коментар