петък, 4 юли 2014 г.

Изкуството да живееш - Програма за щастие: пътят към самоусъвършенстването


През пролетта между 15-18 май 2014 в културната столица на България Пловдив фондация "Изкуството да живееш" проведе своя широко разпространен курс
Изкуството да живееш - Програма за щастие. Лицата на участниците от Програма за щастие бяха преизпъленени с енергия, усмивки и огромна радост. 

Преживяванията, които придобиха по време на курса Изкуството да живееш - Програма за щастие, бяха безкрайно много. Но всички тези емоции и мисли се обединяваха около няколко центъра - щастие, любов, хармония, презареждане.

Ще ти покажем само малка част от споделените впечатления на участниците във великолепния курс Програма за щастие:

Прекарах 4 страхотни дни и много се смях на курса Програма за щастие.
Радина

Нещо ново, приятно, положително. Намерих нови приятели на курса Изкуството да живееш - Програма за щастие!
Лъчезар Прекарах 4 страхотни дни. Курсът Изкуството да живееш - Програма за щастие ми беше много забавен.Чувствам се чудесно!
МиленаНе само в Пловдив, но и на още много места в България се провежда курса Програма за щастие  - София, Варна, Велико Търново и др. Непрекъснато участниците от курса Изкуството да живееш - Програма за щастие остават доволни и най-важното искат да продължат да посещават курсовете на фондация "Изкуството да живееш". Тъкмо това стимулира и удовлетворява самите й организатори и инструктори.


Ето още няколко силно вдъхновяващи впечатления от курса Изкуството да живееш - Програма за щастие:


Благодаря за курса Изкуството да живееш - Програма за щастие, беше доста 
полезен.
БорянаБлагодаря за курса Изкуството да живееш - Програма за щастие, беше много приятно и вълнуващо изживяване и успех в пътя на самоусъвършенстването!
Таня


Няма коментари:

Публикуване на коментар