вторник, 1 декември 2015 г.

Курс "Изкуството да живееш - Програма за щастие", гр.Пловдив - споделени впечатления

Ето че отново Фондация„Изкуството да живееш“  проведе за пореден път своя курс „Програма за щастие“  в град Пловдив между 19 до 23 ноември,  2015 година. „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ е програма, която подпомага справянето със стреса и развитието на пълния човешки потенциал с изключителни резултати.
Участниците в курса преживяха много емоции и научиха много различни неща за себе си и своя живот. За нас емоциите на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“:


"Курсът "Изкуството да живееш - Програма за щастие" е изцяло позитивно преживяване, което има силата да помага, лекува, трансформира. Силата на усмивките и спокойствието е заразителна! Нещо, което си пожелавам да опитам отново!

П.П. Препоръки: Не променяйте нищо! Продължавайте така!", Павел


"Прозорец…

Обичам Ви, вие ме допълвате..и искам да „работим” заедно и натам.

БЛАГОДАРЯ!!!", Мария


"Срещнах хубави, лъчезарни хора с мисия в живота на курса "Изкуството да живееш". Много ми хареса ефектът от дългата крия. Там буквално нещо се случваше.", Любо


"Много добре организиран курс "Програма за щастие"! Много впечатления имам, чак съм объркан от тях.", АнгелНяма коментари:

Публикуване на коментар