сряда, 17 август 2016 г.

Споделени впечатления - "Програма за щастие", 04-08.08

Фондация„Изкуството да живееш“ проведе своя курс „Програма за щастие“ в център за щастие, Бизнес парк, София от 4 до 8 август, 2016 година. Програмата за щастие на „Изкуството да живееш" подпомага справянето със стреса и развитието на пълния човешки потенциал с изключителни резултати.

Участниците в курса преживяха различни емоции и научиха много неща за себе си. За нас емоциите на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“:

"Курсът "Програма за щастие" беше полезен и също така интензивен. Прехвърли очакванията ми.", анонимно, 27г.

"Много позитивно и зареждащо. Силно препоръчвам на всички търсещи.",  Веселина, 26г.

"“Програма за щастие“ е курс, който вдъхновява, мотивира и усмихва от първия до последния ден. Благодарна съм, че се запознах с такива прекрасни хора и за всяко едно преживяване по време на курса.", Петя

"Аз съм Поли Георгиева и искам да споделя прекраснете емоции от “Програма за щастие“ с възможно най-много хора. Незабравимо, дано всеки успее да си подари дните с толкова положителна и зареждаща емоция!"

"Курсът на "Изкуството да живееш" ме вдъхнови да потърся отговор на много въпроси, които преди не съм имала смелостта да си задам.", Атанаска, 54г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар