четвъртък, 26 март 2015 г.

"Изкуството да живееш - програма за щастие" - мисли и емоцииЗа пореден път фондация "Изкуството да живееш" проведе своя курс "Програма за щастие" във Варна между 26-29 март. Целите и задачите на курса са насочени към усъвършенстване на тялото и духовното израстване и по-дълбинно самоосъзнаване. 
Участниците в курса споделиха своите породени емоции и преживявания в следните мисли за "Програма за щастие":

Курсът "Изкуството да живееш - програма за щастие“, както и инструкторката са много приятни и интересни. Полезно ми беше. Научих много  нови за мен неща. Едновременно с това протича неусетно и е много динамичен и забавен курсът "Изкуството да живееш - програма за щастие".
Запознах се с нови, интересни и мили хора.

Таня

Много приятен и разтоварващ курс "Изкуството да живееш - програма за щастие". Накара ме да бъда по-позитивен и уверен в себе си. Промени начина ми на мислене.
По време на курса "Изкуството да живееш - програма за щастие" се забавлявах и преживях много хубави моменти с новите си приятели!

Петър

Беше забавно, на моменти напрегнато и уморително, но оставям с добър послевкус и задоволено любопитство, заради което се озовах на курса "Изкуството да живееш - програма за щастие"! Срещнах изключително приятни хора, които ме накараха да се чувствам удобно и спокойно!
И не на последно място усвоих изключителни умения за дишане, които ще ми бъдат полезни за вбъдеще!

Светла


Курсът "Изкуството да живееш - програма за щастие" оправда очакванията ми. Игрите, медитацията и разговорите бяха страхотни. За мен бе много емоционално преживяване. Мисля, че научих много и се надявам да успея да приложа наученото по време на курса в живота си.
Бих препоръчала курса на всички мои приятели.

Веси

Приятно съм изненадана, защото за първи път съм на такъв курс - "Изкуството да живееш - програма за щастие".
Научих много нови неща и техники, които са важни за всички.
Много добър лектор – усмихнат и позитивен.
Нека има повече такива хора, за да помагат на търсещите!
Успехи!

Нели

Ново изживяване на по-дълбоко ниво, но изчистен и бистър ум.
Смъкване на всякакви бариери – в добрия смисъл.
Ценно усещане за любов и спокойствие от курса "Изкуството да живееш - програма за щастие".


Иван

Няма коментари:

Публикуване на коментар