понеделник, 5 октомври 2015 г.

Емоциите, които споделиха участниците в курса „Изкуството да живееш – Програма за щастие”

    
     

Фондация „Изкуството да живееш“ проведе своя курс „Изкуството да живееш - Програма за щастие“ този път в град Хасково между 16 и 20 април 2015 година.   

"Изкуството да живееш – програма за щастие" е програма с изключителни резултати в справянето със стреса и развитието на пълния човешки потенциал. Курсовете се провеждат всеки месец в центровете за щастие на "Изкуството да живееш", както и в различни градове в страната.

Участниците в курса преживяха много емоции и научиха нови неща за себе си и живота. Ето какво споделиха с нас в края на своята „Програма за щастие“ :

"Доволна съм от проведения курс "Изкуството да живееш - Програма за щастие". Научих много неща. Ще практикувам и се надявам да усетя още по-добре ползите от практиките.",  Снежана – 51г.


"Не знаех какво да очаквам , но се записах за курса "Изкуството да живееш - Програма за щастие". Атмосферата беше много приятна и задушевна. Запознах се с приятни хора. Благодарение на ръководителя ни ние успяхме да усетим магията на дишането и ползите от него. Доволна съм от преживяното!", Галина – 41г.

"Аз повторих курса "Изкуството да живееш - Програма за щастие" . ", Радостин – 26г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар