понеделник, 11 ноември 2013 г.

Камлеш Барвал и Шри Шри Йога в България с Изкуството да живееш

Всеки иска да е щастлив, спокоен и успешен. Но къде е щастието? То е вътре в нас, в опознаването и разширяването на нашето съзнание.

Шри Шри Йога е лека и ефективна програма, създадена с вдъхновението на Шри Шри Рави Шанкар, интегрираща различните пътеки на йога и по-специално Хата йога, водеща до съюз на тялото, ума и дишането.


Програмата е подходяща за начинаещи и напреднали от всички възрасти. Начинаещите се потапят в едно ново усещане, а напредналите затвърдяват познанията си и обогатяват красотата от преживяването. Само за 10 часа участниците в курса научават как да се справят със стреса и с ума си и как да презареждат тялото си с енергия. Шри Шри Йога включва йога позиции, дихателни техники, дълбока релаксация и медитация и лесноразбираемо знание.



През месец октомври в София се проведе курс по Шри Шри Йога - ниво 1, за който имахме удовослтвието да посрещнем световния координатор на програмата Шри Шри Йога - Камлеш Барвал. Курсът по Шри Шри Йога се проведе на 22-26 октомври в зала 7 на НДК и предизвика огромен интерес в българскате последователи на Изкуството да живееш.




Камлеш пътува по целия свят, за да обучава хора от различен произход, култура и религия как ефективно да управляват своя ум и емоции, да елиминират стреса, да живеят в хармония и разнообразие и да сътворят мир и радост в живота си чрез лесни, но дълбоки йога техники. Шри Шри Йога е програма, подбрана с много грижа и любов, лека и достъпна за всеки, която постепенно увеличава издръжливостта и имунитета на организма и възстановява баланса на физиологичните процеси в тялото.


Ако не сте успели да се включите в курса по Шри Шри йога, воден от Камлеш Барвал, можете да се запишете за участие в някой от курсовете на нашите български инструктори по Шри Шри Йога Райчо Моллов и Албена Георгиева, които преподават Шри Шри Йога в Силистра, Казанлък, Пловдив, Свиленград , Стара Загора, Кюстендил, Бургас и други.

Няма коментари:

Публикуване на коментар