понеделник, 7 октомври 2013 г.

Курс Шри Шри Йога - част 1 в цялата страна с Изкуството да живееш!

Курсове Шри Шри Йога - част 1 в цялата страна,
преди невероятния Шри Шри Йога част 2 с Камлеш Барвал


Шри Шри Йога е лека и ефективна програма, създадена с вдъхновението на Шри Шри Рави Шанкар, интегрираща различните пътеки на йога и по-специално Хата йога, водеща до съюз на тялото, ума и дишането. 


Курсът ще се води от един от харизматичните и динамчни учители по йога към фондация Изкуството да живееш, сертифициран от Световния Алианс по Йога - Райчо Моллов. Той се занимава усилено с йога от години, както и много други ентусиасти, но едва след Шри Шри Йога, споделя, че е преживял и осъзнал същността на Йога.






 В момента се провеждат Шри Шри Йога курсове в цялата страна. След тези в Силистра и Казанлък участниците споделят невероятни преживявания. Вижте някои от тях!



"Благодаря! Курсът ме зареди с вдъхновение и дисциплина, както очаквах. Чувствах се весела, ведра и жива. Отдавна не бях усещала тялото си така уверено и живо."

"Курсът беше проведен на много високо ниво! Аз се чувствам много по-спокойна и одухотворена. Благодаря много! Ще продължавам и занапред!"

"Благодаря за прекрасното преживяване! Вярвам, че това е моят път и на моето семейство, за да бъдем по-здрави и спокойни в днешния динамичен живот."

"Упражненията ми помогнаха да получа повече хармония за себе си."

"Инструкторът Райчо Моллов по уникален начин, с много тънко чувство за хумор ни предостави знание, умения и с много любов ни показа всъщност кои сме."

"Тези дни за мен бяха уникално преживяване. Още след първата среща аз усетих как всичките ми "бодли" се загладиха и като сърцевина на кестен се показа едно добро и спокойно същество. Огромно Благодаря!"

Отделим ли време за Йога, значи отделяме време за благоденствието на тялото и духа си, което автоматично се превръща в полза не само за нас, но и за тези около нас. Връщайки се отново и отново към йога, разбираме, че динамиката, дишането и енергията, които те ни носят на физическо и психическо ниво, са най-ценните дарове от природата, които мнозина от нас за забравили.

За всички, които искат да се включат в Шри Шри Йога част 2 с невероятната Камлеш Барвал от 30 Октомври до 3 Ноември 2013, имат възможност да изкарат един от предстоящите курсове Шри Шри Йога - част 1 в страната*:
Мега курс с Камлеш Барвал - световен координатор на програмата Шри Шри Йога! Включете се в събитието във Facebook


За информация и регистрация за курсовете извън София, пишете на:
reg@artofliving.bg или се обадете на 0885 511 948 ;
или на: http://www.artofliving.org/bg-bg/search/course


* Следват Белово, Варна, Шумен, Търговище и други в цялата страна.

1 коментар:

  1. Шри Шри Йога е любимият ми курс по йога!
    Нямам търпение да се срещна с Камлеш Барвал и да бъда на Шри Шри Йога част 2 курса :)

    ОтговорИзтриване