четвъртък, 17 октомври 2013 г.

Какво сготвиха в Шумен с Аюрведа и Изкуството да живееш

Повече енергия, ясен ум и балансиран живот?

Чудили ли сте се, защо понякога след хранене лягаш на дивана и след това нямаш сили да станеш? Или защо друг път имаш милиони мисли в главата си и не можеш да се отпуснеш? Може би се чувстваш прекалено неспокоен или пък те е обхванала свръхдоза мързел.
Добрата новина е: ти можеш активно да повлияеш на това, как се чувстваш.

Различните храни предзвикват различни настроения.

С други думи, ние можем да се храним щастливо, трескаво или тежко.



Тази година, фондация Изкуството да живееш имаше честа да посрещне изключителния аюрведичен готвач Уейн Федърстоун

Изкуството да живееш оргазнизира аюрведичен готварски курс в три града в България, на който участниците имаха възможност да се запознаят с Изкуството да живееш чрез аюрведа. Вижте какво споделиха някои от участниците в аюрведичния готварски курс в гр. Шумен!


"Научих, че много от аюрведичните принципи могат да се приложат на практика и това да помогне за сегашното и бъдещото ми здравословно и психическо състояние"
 Алекс


"Забавно поднесено, полезно за всеки, който се грижи за здравето си и удоволствие от вкуса на приготвената храна. Добро въведение в Аюрведа готвенето и получих добра основа за самообразоване и развитие. С благодарност към аюрведичния готвач Уейн Федърстоун!"
Пламен
 
 
 "Всеки от нас е различен. Мисли различно. Вижда различно. Усеща различно. Всеки от нас има различен начин на живот и различен вкус към храната. Никой обаче не се замисля с какво и как точно приготвя храната си. Никой не вижда и не осъзнава това, с което се храни. Малко хора водят и здравословен начин на живот. На аюрведичния готварски курс научаваш не само коя храна е полезна, защо е полезна, но научаваш и начина, по който да я приготвяш. Научих, че времето и хората, с които споделяш са много важни неща. Аюрведа може да те научи не само кое е полезно, но и защо е полезно и как да го приложиш.
Първолетa

Няма коментари:

Публикуване на коментар