понеделник, 30 септември 2013 г.

Световен младежки форум за Етика в бизнеса - участвайте с Изкуството да живееш



С удоволствие обявяваме тазгодишния Световен младежки форум за Етика в бизнеса ("World Youth Forum for Ethics in Business" (WYFEB)) от 9-ти до 16-ти Ноември в университета в Хаселт и Европейския парламент в Брюксел.

Световният младежки форум за Етика в Бизнеса (СМФЕБ) е уникална програма на фондация Изкуството да живееш за етика и лидерство, която помага на младежите да развият и да затвърдят уменията и възможностите си да поемат силна лидерска позиция и осигурява възможности за обучение чрез интерактивни сесии с топ бизнес и успешни политически лидери.

СМФЕБ е специално създаден за млади професионалисти и студенти (на възраст между 19 и 30 години), които са активно ангажирани в обществената среда, посредством неправителствени организации (НПО), кооперативи или в политиката.


Повече от 200 млади лидери от 20 държави са участвали в Световния младежки форум за Етика в бизнеса.

Тази програма е великолепна възможност за нас, за да помогнем на младежкото лидерство на национално и местно ниво. Тя е трамплин за достигане до младите лидери в нашето общество, които в последствие могат да се превърнат в личности със силно социално влияние и примери за подражание.

Шри Шри Рави Шанкар също подкрепя силно тази програма и наскоро се съгласи да спонсорира двама от най-добрите студенти в програмата за бизнес мениджмънт в Шри Шри университета в Индия.

Ето и някои от специалистите в тазгодишното издание на Световния младежки форум за Етика в бизнеса:

- Рутгер Коупманс, Корпоративен финансист, Консултант за управление на активи

- Аджай Теджасви. Специалист "Управление", Световна банка

- д—р Инге Нуйтен, професор към INSPT, Институт за развитие на лидерството, таланта и представянето

- Нирдж Дева, член на Европейския парламент

- Баласахеб Дараде, член на Общинския съвет на Булдана и основател на Shankara Rural Transformation – проект за трансформация на селата в Индия

За повече информация относно записване за участие и необходими документи - пишете ни на info@artofliving.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар