вторник, 2 юли 2013 г.

Приятели на Изкуството да живееш


Фондация Изкуството да живееш е образователна и хуманитарна организация с идеална цел, която провежда програми в над 152 страни. Като неправителствена организация фондация Изкуството да живееш работи със специален консултативен статут към Икономическия съвет на ООН и сътрудничи със Световната здравна организация. 


Фондация Изкуството да живееш провежда образователни програми за самоусъвършенстване, които предлагат техники за освобождаване от стрес, подобряване на здравето, концентрацията и паметта, повишаване на съзнанието и постигане на хармонични отношения между хората. Образователните програми на фондацията обхващат всички възрасти и сектори в обществото, включително деца, студенти, служители във фирми и институции и други. До момента над 30 милиона души са преминали през тези програми, чиято цел е да възстановяват човешките ценности и насърчават хора с всякакъв произход, религия и културни традиции да се съберат заедно, за да празнуват различията и да служат на обществото. Днес Изкуството да живееш е една от най- големите доброволчески организации в света с над 110 милиона човекочаса, вложени в служба към обществото.

Фондация Изкуството да живееш приветства българския неправителствен сектор и често взема участие в различни инициативи и активности, организирани от наши приятели.
С радост ви представяме един от тях - MyWay.BG. Ето какво казват те за себе си:


Мисията на MyWay.BG е да мотивира, информира и вдъхновява младите българи при избора и подготовката им за висше образование и кариера. 
Предпоставки:
  • Ние, екипът на МyWay.BG, вярвяме в потенциала на младите българи за развитие и конкурентноспособност на световно ниво.  С многобройните награди от международни състезания и олимпиади, младежите в България ежегодно доказват своите качества. 
  • Ние осъзнаваме, че в България липсват общо достъпни и модерни методи за професионално и академично ориентиране. 
  • Ние вярваме, че личния пример е най-ефективният начин за мотивация.
  • Ние знаем, че в България има успели професионалисти от многобройни професионални сфери с богат житейски опит, които имат желание да подкрепят младите хора.
Нашият подход:  
  • Чрез представянето на успели българи от различни професионални и академични сфери, МyWay.BG дава позитивен пример за развитие на младите в България по интерактивен и увлекателен начин и така подкрепя успешната им реализация.
  • Чрез разработката на множество онлайн ресурси за академично и професионално ориентиране съвместно с ментори от цял свят, MyWay.BG цели да сподели опита на успели хора с младите у нас и да им помогне да достигнат нови върхове.
За контакти: myway@myway.bg



Фондация Изкуството да живееш

Няма коментари:

Публикуване на коментар